Mindenki véleménye érdekel: p3 mellett valaki vállalt már babát?
Bocsánat ,hogy ide írok ,de máshol nem válaszolnak.
2 éve p3 Cin2 az eredményem.Egyszer műtöttek,3 hónapja megint megakartak ,de azt mondta a kórházba a doki ,hogy várjak. Viszont februárban volt egy vetélésem azóta rendszerteen a menszeszem és görcsölök ami addig nem volt. Most fáj a csípőm és szex után rózsaszínes folyásom van . Menyjek dokihoz? Volt már vkinek hasonló? Félek ,hogy már rákos vagyok .Pedig mindenem hogy legyen gyerekem.Ti ilyen esetben mit tennétek ? Belevágnátok minden áron egy a baba dologba. Kockáztatnátok?
22 éves lány
sajnos érdemben nem tudok neked válaszolni, de miután elolvastam úgy éreztem muszáj írnom neked! Sztem menj vissza az orvoshoz, mondj el neki mindent és beszéljétek meg h mit javasol a baba dologra! Én laikusként nem mondhatom h vállald, de ő többet ért hozzá! talán elküld egy igazán jó orvoshoz! Nagyon remélem h nem lesz veled semmi baj és lehet babád! Kérlek írj ha van veled vmi én pedig drukkolok neked nagyon!
20 éves lány
Szia! Nekem a 3 baba megfoganásakor volt P3 és ascus.. most ismételték-8 hónapos a kisfiam-aki akkor fogant.. most még mindig P3 de a doki adott 3 hónapot.. szerinte gyulladás, aztán HPV teszt lesz ha megint P3 lesz januárban is.. szóval kitartás! bab lehet de rendezd a dolgaidat különben agyalni fogsz egész babavárás alatt!! és az sem neked sem a babának nem jó! a P3 nem rák! oda kell rá figyelni.. amúgy meg a méhnyakrák időben kezelve gyógyítható! rád meg odafigyelnek ha te is odafigyelsz erre a problémára. Ne hanyagold el és sokáig fogsz boldogan élni a kisbabá(i)ddal! nyugi! tessék összekapni magad!!! én nagyon szorítok! nekem egy működő petevezetékkel és utolsóra pedig P3-mal lett 3. gyermekem! pedig lombikra voltam esélyes!
vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!