Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Laktóz-monohidrát nélküli...

Laktóz-monohidrát nélküli drotaverin létezik, menzesz fájdalmam elviselhetetlen már?

Figyelt kérdés

Endos fájdalomra keresem. Az ibuprofen nem nagyon hat már. Metamizol kikészítette a májam. Az endometriózis (endo, adeno, mióma) pár havonta kontrollálva van. Műtétem is volt. Semmi nem változott. Munkahelyem már nincs, így pénzem sem nagyon. Most húzom a kontrollt egy kicsit emiatt. Tb rendelés katasztrófa. Ki mit használ a borzasztó menzesz fájdalomra? Hormont nem szeretnék, a fájdalmat eltünteti, de rengeteg mellékhatása van, lesz. Plusz egy másik betegségem miatt nem is javallott. Az orvosok nem igazán működnek a két betegséget illetően. Tehetetlen vagyok már úgy érzem. Éljek a fájdalommal, mindig ez a vége. A méhemet is feláldoznám már, amúgy is több részben beteg. Fiatal korom ellenére nem veszik ki.

(Több szem, többet lát alapon voltam több orvosnál, a jelenlegi is magán sajnos, ő eddig a legjobb, műtétemre is sor került, de a menzesz nem változott, az endo is visszajött. Drotaverint akartam kipróbálni, de amiket találok neten mindben van laktóz-monohidrát, ami abban a csekély mennyiségben is kiüt tejallergia miatt)

jan. 9. 12:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Természetesen tudom, hogy nem kerülöm ki, de az adalékok nem kerülnek bele. A bolti kenyér 12 összetevős, az enyém liszt, víz, só. Emiatt írtam, hogy a bolti bio sem bio. A zab ízét egyébként nem nagyon szeretem, de ettem már ennek ellenére is. A napi többi étkezés viszont még ott van, így muszáj mást is enni. Nem vettem észre semmit, hogy kiiktattam a glutént, pedig nagyon bíztam benne. Nem mondom, hogy attól a diétától, de azalatt rosszabb lett nekem minden. Szoktam angol oldalakat olvasni, főleg a betegség miatt. Nem tiszta sajnos semmi már, legalább amit én készítek valamennyire tisztább, így vagyok vele. Az élelmiszeripar igen, lehetne mesélni róla. A profit számít sajnos, más nem. Hulladékot eszünk. Emésztőrendszer ha beteg lesz, onnan indul ki minden betegség. (Áteresztő bél)

Ahogy írod, magyar oldalak, de az orvosok is lassan használhatatlanok. Általános gyógyítás, nem személyre szabott.

Nem szeretnék műtétet én sem már.

jan. 11. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!