Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Laktóz-monohidrát nélküli...

Laktóz-monohidrát nélküli drotaverin létezik, menzesz fájdalmam elviselhetetlen már?

Figyelt kérdés

Endos fájdalomra keresem. Az ibuprofen nem nagyon hat már. Metamizol kikészítette a májam. Az endometriózis (endo, adeno, mióma) pár havonta kontrollálva van. Műtétem is volt. Semmi nem változott. Munkahelyem már nincs, így pénzem sem nagyon. Most húzom a kontrollt egy kicsit emiatt. Tb rendelés katasztrófa. Ki mit használ a borzasztó menzesz fájdalomra? Hormont nem szeretnék, a fájdalmat eltünteti, de rengeteg mellékhatása van, lesz. Plusz egy másik betegségem miatt nem is javallott. Az orvosok nem igazán működnek a két betegséget illetően. Tehetetlen vagyok már úgy érzem. Éljek a fájdalommal, mindig ez a vége. A méhemet is feláldoznám már, amúgy is több részben beteg. Fiatal korom ellenére nem veszik ki.

(Több szem, többet lát alapon voltam több orvosnál, a jelenlegi is magán sajnos, ő eddig a legjobb, műtétemre is sor került, de a menzesz nem változott, az endo is visszajött. Drotaverint akartam kipróbálni, de amiket találok neten mindben van laktóz-monohidrát, ami abban a csekély mennyiségben is kiüt tejallergia miatt)

ma 12:56
 1/5 Metionin ***** válasza:
Ketodex, Apranax. Nekem ezek használtak. Amúgy én hormont szedek 15 éve rá de semmilyen negatív mellékhatást nem tapasztaltam.
ma 13:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Próbáltam mindkettőt, egyik sem segít sajnos.

Van egy másik betegségem, mellette nem ajánlott a hormon.

Szerencsés vagy, hogy nem okozott eddig semmit. Nem tért vissza azóta egyáltalán?

ma 14:43
 3/5 Metionin ***** válasza:
Nem, visszahúzódott és úgy elvan viszonylag tünetmentesen. Mivel nem akarok gyereket, úgyis szednem kell a hormont klimaxig. Ha már semmilyen gyógyszer nem használ, kérj valamit az orvosodtól, akár attól, aki a másik betegségedet kezeli, mert simán lehet, hogy amiatt nem hatnak a gyógyszerek.
ma 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:
A tejallergiás ehet laktózt, a laktóz intoláns meg vegyen be előtte negyedórával egy fél szem laktáz tablettát.
ma 15:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Tejallergia, tehát a tej összes alkotóelemét, (tejcukor, tejfehérje) nem bírom. Nem laktóz intolerancia.
ma 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!