Felfázhattam a szextől, ha eddig sosem volt ilyen problémám?
Figyelt kérdés
Még sosem okozott gondot a szexuális együttlét. 2 éve nem voltam senkivel egészen mostanáig. Pár hete feküdtünk le először, azóta többször is, pár napja viszont nagyon ég ott lent, ha pisilek és pisilés után is úgy érzek, hogy még kell, de nem jön belőlem semmi.
Sosem okozott régen ilyen problémát a szex és a partnerem se volt mostanában mással.
tegnap 17:07
11/12 anonim válasza:
Ahhoz hogy felfázz nem értem miért gondolod hogy idegen helyen kell lenned hozzá? Akárhol felfázhatsz mint ahogy hüvely gombád is akármikor kialakulhat nem kell hozzá közös wc meg termál.
12/12 anonim válasza:
Nem kell idegen hely. Én pl otthon fáztam fel, csak akkoriban nem volt partnerem, ezért miután kezeltem sem tért vissza, mert nem tudtuk adogatni egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!