Felfázhattam? Orvoshot a héten nem jutok el. Mit tegyek?
Múlt héten még megvolt a mensim, de egy családtag betegsége, halála miatt kb összeomlott körülöttem minden és szégyen ide vagy oda, bár alapvetően adok magamra, egyszerűen nem az volt az első gobdolatom, hogy tamponcsere pár óránként meg gyakori fürcsi. Persze azért cseréltem naponta, de lehet hogy kellett volna többször is.
Na lényeg, hogy bár nem biztos, hogy van összefüggés de most egy-két napja kellemetlen érzést, mondhatni fájdalmat érzek közvetlenül pisilés után, de ez pár pillanatig tart, aztán elmúlik. Más tűnetem nincs, egyébként nem fáj, érintésre sem érzékeny ott semmi.
Az is gyanus, mintha enyhén elszineződne néha a wc papir, talán van pici vér a vizeletben, de ezt nem állithatom biztosra, mivel a mensi nyomai is lehetnek még. Nekem lassan múlik.
Tehát enyhe tüneteim vannak, volt már régebben súlyosabb hólyaghurutom, az nagyon fájdalmas volt.
Kamilla es csalánteám van csak. Ez elég lehet?
Orvos vajon felír erre e-receptet ha nem múlna továbbra sem el?
Esetleg lehet hogy ez nem is hólyaghurut, hanem hüvelygyulladás?
Juss el az orvoshoz a héten. Minek ez a lottózás?
Gyulladás, felfázás, fertőzés, méhnyakrák,bármi lehet.
A veres vizeletet nem ugy kell elkepzelni, hogy pisiles utan csepeg beloled a ver. Az akkor mar nagyon sulyos eset. Altalaban csak annyi, hogy a vizelet sotetebb szinu.
Amugy most meg lehet eleg lehet, ha csak magadat kezeled.
Igyal teat, de ezen kivul vegyel tozegafonya kapszulat es d-mannoz port.
Nekem ez a kombo nagyon enyhe felfazasnal szokott segiteni. De ha 4-5 nap utan se mulnak el a tuneteid, akkor erdemes orvoshoz menni.
Huvelygyulladasnal nem a pisiles, hanem a huvelyed faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!