Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi tévő legyek most?

Mi tévő legyek most?

Figyelt kérdés

Tavaly novemberben voltam utoljára nőgyógyászati vizsgálaton, akkor irattam fel fogamzásgátló tablettát is. Úgy voltam vele, hogy ünnepek után elmegyek az éves szűrésre, azonban elfelejtettem, hogy nincs már több levél a gyógyszeremből.

Online időpontfoglalás van az orvosomnál

Mára szerettem volna időpontot foglalni, de mire kiderült biztosan(vendéglátás), hogy nem fogok ma dolgozni arra már nem volt szabad időpont.

A vényírásra utalással együtt van lehetőség, így azt a szokásos módon meg is tettem és foglaltam időpontot csütörtökre.

Nem írták fel ma a receptet(máskor 1-2 órán belül fent szokott lenni), vasárnap kellene kezdenem az új levelet.

Ez után jöttem rá, hogy csütörtökön már meglesz a mensim, azaz az éves szűréshez a kenetet nem tudja levenni.

tegnapelőtt 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha holnap délutánig se lesz recept, felhívnám.

Időpontot rakd át.

tegnapelőtt 17:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele, hogy írjon fel kivételesen egy havit, és a jövő hónapban elmész a vizsgálatokra. Az időpontokra meg figyelj oda.
tegnapelőtt 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:
45%
Mondjuk írad fel a háziorvossal?!
tegnapelőtt 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!