Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet esély terhességre?

Lehet esély terhességre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az hogy a baratommal gumival vedekezunk, viszont mielott felvenne kicsit gumi nelkul izgat es simitgatja hozzam, kicsit be is teszi, aztan veszi fel a gumit. Szerintetek lehet esely igy terhessegre? 30. napon vagyok, nagyjabol rendszeres a mensim: 27-30 nap kozott szokott jonni. Koszi a valaszokat!!:) BUEK!

jan. 2. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon, de nagyon minimális, viszont, ha ennyire tartasz tőle akkor inkább ne csináljon ilyet
jan. 2. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Onnan kezdve, hogy be is rakja, van esély rá. Persze, igaza van 1-esnek, nem sok, de ha nálad ez terhességet okoz, akkor nálad ez elég nagy esély volt.
jan. 2. 20:02
 3/7 A kérdező kommentje:

2.

Előző hónapban is már így volt, és gond nélkül megjött 27. napon. Mostmár a 30 végén vagyok és még semmi. A párom azt mondta ne aggódjak, mert a naptárban is váltakozgatni szokott, 28-30/32 között. Szerintetek?

jan. 2. 20:43
 4/7 Syska ***** válasza:
Mint írtad átlagban 28-32 naposak a ciklusaid. Akkor nyugodtan várhatsz a 32.napig, ha azután eltelik 5 nap és semmi jele a mensinek csinálj egy tesztet, de ha nagyon izgulsz érkezeny terhességi teszttel már reggel is megnézheted nyugodtan.
jan. 2. 22:06
 5/7 Syska ***** válasza:
érzékeny* bocsi félre nyomtam
jan. 2. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:
69%

Amit csináltok az nem óvszerrel védekezés. Miért hagyod, hogy ezt csinálja? Ha terhes leszel nem fog vigasztalni, hogy mekkora esélye volt annak, hogy így teherbe ess, viszont neked kell abortuszra menni vagy kihordani, megszülni, esetleg egyedülálló anyaként.

Tipikus probléma az óvszerhasználatnál az ilyen "csak pár másodpercre teszi be", "csak a végét teszi be", ami nyilvánvalóan nem igaz.

jan. 2. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Oké, értem, ha váltakozó volt eddig is a ciklus, akkor simán késhet bármi miatt is, csak nem értem most akkor miért érdekel ennyire ez a mostani eset. Az a védekezés, ha óvszerrel hatol be, vagy te szedsz tablettát, az nem az, ha közben gumi nélkül is beteszi. Valamiért akkor ez téged is zavar, nem?
tegnapelőtt 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!