Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi az esély a terhességre?

Mennyi az esély a terhességre?

Figyelt kérdés
December 20-án kiszakadt az óvszer de időben észrevette a párom és kihúzta, nem ment el és azt állítja, hogy előváladékozást sem észlelt, maximum egy percig lehetett bennem. Először azt gondoltam, hogy nincs szükség esemény utáni tablettára, de később rájöttem, hogy pont az ovulációs időben vagyok, úgyhogy másnap bevettem, így kb 24 óra telt el. A menstrációmnak 31-én kellett volna megjönnie, de még mindig nem jött meg, pedig mindig pontos.
jan. 1. 17:14
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
0 az esély. Az esemény utáni tabletta megzavarja a ciklust, de ma még csak elseje van! A menses nem gyorsvonat, ámbár már az sem jár pontosan, menetrend szerint. Normál esetben is van 2-4 nap eltolódás, de monst több is lehet.
jan. 1. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!