Volt már hüvelyszűkítésen valaki?
Lézeres akár műtétin?
Mi lehet az oka,hogy gyenge a hüvelyem.. mondhatni tág.
Nincsenek alkalmi partnereim, sem tartos jelenleg szoval nem ez az oka..hogy sokat szexelnek.
Fiatal vagyok, nem szultem.
Sajnos igy mindig is felek lefekudni valakivel ha mar komolyra fordul..
Nem értem 22 évesen miért van ilyen problémám
Sajnos nagyon fogékony vagyok ott lent a problémákra, gyulladás, fertőzés.
De gondolom ennek semmi koze hozza.
Kegel tornat szoktam alkalmazni, es gesa golyot is.
Ezert gondolkodtam el ezen a lezeres eljarason..🙁
Kerem a negativ kommentjeid tartsd magadba.
És miben nyilvánul meg? Azért nehéz elképzelni, hogy fiatal nőként úgy, hogy nem szültél, ilyen bajod legyen..
Egyébként első körben az intim torna az, ami segít, addig biztos nem alkalmaznék sem műtéti, sem lézeres megoldást, amíg nem szültem.
Miből gondolod, hogy tág??? Mert nem érzel semmit vagy a partnereid panaszkodtak erre? Ha csak te érzed úgy, akkor megnyugtatlak, hogy nem vagy tág, csak nincs a hüvelyedben annyi idegvégződés. Szex közben amúgyis benedvesedsz, az meg még jobban azt az érzetet kelti... Hát, hogy nem érzel semmit.
Az se függvénye, ha nincs hüvelyi orgazmusod. A nők 2/3ának nincsen, csak szólok.
Ezt ki mondja neked?
Nekek volt egy rohadék barátom évekig huszonévesen aki folyton ilyeneket szólt be hogy olyan tág vagyok hogy semmit nem érez stb..
Aztán amikor megjött az eszem lapátra került a nyomorult és azóta senki nem panaszkodott ilyenre, direkt meg is kérdeztem a partnereimet. Azóta már férjem van, soha nem volt gond
Izgalmi állapotban is tág?
Miből gondolod, hogy az?
Milyen a libidód?
Bántott- e valaki ott?
A hüvely nem tud tág lenni, mert egy nő nem azzal "szorít", hanem a nemi izgalomra ugyanolyan szivacsos test telik meg bennünk vérrel, mint ami a hímvessző közepén, és a makkbam van. ( Hogy mennyire nulla a szexuális edukáció, és milyen igazságtalan a nőkkel: a szervnek nincs magyar, csak latin neve : bulbus vestibuli)
Ha rossz neked a szex, durva a partner, vagy nincs előjáték, akkor ez a rész nem jön működésbe, és a hüvely alja nem szorul össze, nem alakul ki az orgasztikus mandzsetta: Nem segít a női test a behatolást követően a férfi merevedését tartósítani ( mert arra is való) nem jut el a nő az orgazmusig, nem lesz jó a szex se neki, se a partner nem érzi, hogy vele mégy a csúcsra.
A megoldás nem a lézer, hanem a traumafeldolgozás,a tisztességes partner megtalálása, és a saját vágyaid, érzéseid, kommunikálása, még aktus közben is.
Nem volt még senkinek sem panasza.
Inkább én érzem mintha nem érezném annyira mint talan kellene.
Lehet tenyleg csak a fejemben el ez az egesz es mar ettol a gondolattol sem tudom magam ugy elengedni.
Az az igazsag a libidom alacsony.
Nagyon kevesszer kivanom a szexet. Gondolkodtam abbahagyom a fogamzasgatlot bar azt inkabb hormon gondok miatt szedem.. lehet az boritott fel.
Igazatok lehet.
Koszonom a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!