Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Változókorba lépéskor folyamat...

Változókorba lépéskor folyamat mestruáció járhat műtéttel?

Figyelt kérdés
jan. 1. 20:46
 1/10 A kérdező kommentje:
*folyamatos
jan. 1. 20:47
 2/10 qborka ***** válasza:
Mármint méheltávolításra gondolsz?
jan. 1. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Küret? Az elég gyakori a szabálytalan vérzés, egyéb vérzészavarok miatt.
jan. 1. 20:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos családi gondjaim adódtak, es a párom azt állítja, hogy az édesanyját vitte a kórházba, mert folyamatosan vérzett, mert változókórba lépett, es megműtötték, az állandó vérzés miatt, mivel én soha sem hallottam erről, gondoltam rákérdezek itt, hogy ilyen van-e
jan. 1. 21:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Illetve azt is mondta, hogy a műtét nem altatással történt, hanem csak egy bódító injekciót kapott.
jan. 1. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
35%
Valóban léphet fel vérzészavar ilyenkor akár bővebb is de én még ilyenről sosem hallottam hogy emiatt műtöttek volna valakit. Ha műtötték akkor ott betegség vagy valami probléma volt az ok és nem a változókor. Vagy hazudik vagy fogalma sincs arról hogy mit csináltak az orvosok.
jan. 1. 22:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van ilyen.
jan. 1. 22:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen
jan. 1. 23:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A kolléganömet vitte be a mentö, mert már 10 napja vérzett és a sok vérveszteségtöl összeesett a munkában. Megoperálták. Változókorban volt. Úgyhogy tapasztalatból mondhatom, hogy van ilyen. Én is akkor találkoztam ilyen esettel elöször.
jan. 1. 23:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Van. Eü küretnek hívják és a 10+ napos bő vérzések megállítására való. Természetesen iv bódítással csinálják.

Minden pontosan úgy van, ahogy neked mondták.

tegnapelőtt 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!