Folyamatosan feltelik a furunkulus?
Figyelt kérdés
Lett a fenekemen egy furunkulus.. mivel már többször találkoztam vele így voltam vele dokinál adott krémet stb.. viszont kb 1.5 hónapja újra megjelent és ki is fakadt. Gondoltam ezután ez is elmúlik mint eddig mindig. Hát nem. Mostmár harmadjára telt fel ugyan az a begyulladt rész. Szerintetek ha vissza megyek orvoshoz tud vele kezdeni valamit? Vagy meddig várjak?tegnap 19:32
1/4 anonim válasza:
Ezt tokostól el kell távolitani,mert mindig fel fog telni.Ezen semmilyen krém nem segít.
2/4 A kérdező kommentje:
És ebben ki tud segíteni? Bőrgyógyász vagy sebészet?
tegnap 21:45
3/4 Ypszilon1980 válasza:
Sebészet. De amúgy nekem is volt ilyen , pont ugyanott volt mindig, kb. 4x újult ki, aztán eltűnt.
4/4 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy ezt már ki kéne vágni a bőrgyógyászaton. Ki kell tisztítani, genny kivezetőt kell beletenni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!