Mit lehet tenni, ha lelkileg megvisel a premenstruációs szindróma?
Figyelt kérdés
A menopauza felé közeledek,tehát lehet ennek erősítő hatása lehet rá. Az ovuláció utáni két hétben és tulajonképpen a menses alatt is végig nagyon rosszul érzem magam lelkileg, kb a depresszió tüneteit mutatom. Mivel a menses utáni héten ez elmúlik, ezért gondolom, hogy nem depresszió, hanem a hormonok miatt van. Másnál is volt ilyen? Érdemes szedni rá valamit? Köszönöm!jan. 1. 14:32
1/1 anonim válasza:
Szia! Én 44 vagyok, és azt hiszem, hasonló helyzetben.
Egyelőre nem vagyok biztos semmiben, de a ciklusom pár hónapja 2 nappal lerövidült, és november elején esélyes, hogy átestem az első hőhullámon. Ez ájulásérzéssel kezdődött, majd az elmúlt, és hirtelen hatalmas forróságot éreztem. Nagyon megijedtem.
Azóta szerencsére nem történt meg újra, viszont pár hete indokolatlan depressziót, kedvetlenséget éreztem, amihez visszafogott ingerültség is társult.
Azért is aggaszt a helyzet, mert én sosem voltam "házisárkány" azokon a napokon, és a depresszió sem jellemző rám.
Van valami új készítmény, amiről azt mondják, hogy elviselhetőbbé teszi a változókor tüneteit, de én biztos, hogy nem fogok szedni rá semmit, és másnak sem ajánlanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!