Milyen volt az első menstruációd?
Figyelt kérdés
Hol jött meg? Volt nálad betét? Hogy mondtad el a szüleidnek? Mennyi ideig tartott? Utána pontosan jött meg másodszor? Ilyenekre lennék kíváncsi.2010. nov. 7. 10:41
11/17 anonim válasza:
1 éve jött meg. mentünk le a Balatonra..előző nap nagyon fájt a hasam. Elmentem wc-re és láttam hogy tök barna a bugyim.Még vagy 1 napig csak az a sz@r barna volt.csakaztán lett piros. És mostanában csak 2-3 napot késik és 6 napig tart. :) 13/L
12/17 anonim válasza:
Tényleg szörnyű, és méga nőgyógyász sem tudott mondani semmit.
13/17 anonim válasza:
Nekem tegnap este jött meg előszőr. Nagyon furi volt. Sajnos nagyon dől belőlem a vér ezért itthon is kellett maradjak. Szerencsére a hasam egyátalán nem fáj.
14/17 A kérdező kommentje:
És minden mensid alatt otthon fogsz maradni, vagy mi???
Csak mert belőlem is dőlni szokott a vér, de emiatt nem fogok itthon maradni.
2010. dec. 6. 14:44
15/17 anonim válasza:
Nem, dehogy fogok itthon maradni, csak anyukám úgy gondolta h mivel az első és tényleg szörnyen vérzik (2 óránkét cserélek betétet) jobb ha az elsőt itthon töltöm. 15/l
16/17 anonim válasza:
Nekem 12 évesen jött meg,és eléggé rossz volt ugyanis pont a barátnőmnél voltam,és 1x kimentem wc-re,és áttam egy kis vért a bugyimon,azonnal tudtam hogy mi az,csakhát 1 baj volt :s úgy fájt hogy alig bírtam menni és még a wcről felállni is gondot okozott(szóval szar :D)
17/17 anonim válasza:
Hát nekem 1 éve nyáron egy táborban jött meg.. előtte nagyon vártam, de pont rosszkor jött meg. Nyár közepén születtem, ezért a szülinapom általában egy táborra szokott esni. Szülinapom reggelén fájdogált a hasam alul. Estére már eléggé fájt a hasam, elmentem wc-re, és akkor megláttam a vért. Nem szóltam senkinek, majd a vacsora után, a szobánkban előkerestem a csomagot, amiben betétek voltak. (anya mindig mondta, hogy vigyek, mert bármikor megjöhet). Hát szerencsétlenségemre pont akor jött be a barátnőm, akinek már régebben megjött, és mondta, ha kell tőle is kérhetek betétet. Elég rossz volt, hogy nem tudtam anyának elmondani, este kicsit sírtam miatta, de másnapra már enyhült a vérzés és a fájdalom. Azóta, ha jól emlékszem max.egyszerrr késett vagy sietett a mensim, mindig pontosan jött. (5 napos :/) 13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!