Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rozsdabarna pecsételés nem...

Rozsdabarna pecsételés nem utal semmi rosszra, ugye?

Figyelt kérdés

Holnapra várom a menzeszem, rozsdabarna színű pecsételést látok, de nagyon enyhe. Ilyen színű sosem volt, ilyen narancsos barna. Ma együtt voltunk párommal, de minden oké volt, nem sértett fel, nem durvultunk. Viszont van egy méhszájsebem, aminek tesztje egyébként negatív lett. Már 2023-ban is megvolt.

Ha elkezdek pecsételni, az jellemzően nagyon rózsaszín vagy barna, régi vér (nem rozsdaszínű) aztán beindul. Progeszteronhiány persze lehet, mert miért is ne.

dec. 29. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Orvos válaszol.
dec. 30. 01:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Méhszájseb csinál ilyeneket. Lássa inkább az orvos.
dec. 30. 18:51
 3/4 A kérdező kommentje:

1 hónapja voltam nőgyógyàsznál, negatív a teszt. Romolhat ennyit? Mert amúgy semmit nem érzek, ami fura. Vagy a szex alatt megsérül? A doki szerint ez hormonális probléma. De semmit nem javasolt, amivel javítható...

Elmúlt a rozsdázás, mensim azóta sincs, de már nagyon a végét járom, ismét görcsölök, ahogy tegnap este is.

dec. 30. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem hol jobb volt, hol rosszabb. Főleg együtt létek után volt vérzés, néha friss piros, néha csak barna. De amúgy nekem szinte állandóan volt folyás. Doki nem vette igazán komolyan egy ideig. A végén, mikor már nagy kiterjedésűvé vált, konizacio lett a dologból. Azóta nincs gond vele. Az jó, ha a vizsgálatok negatívak, de inkább menj feleslegesen orvoshoz, mint hogy nagyobb baj legyen.
tegnapelőtt 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!