10 napig tartó menstruáció?
Sziasztok.
20 éves nő vagyok, 28-35 napos ciklussal, 6 napos vérzéssel, de az utolsó napok már egy nagyobb tisztaságival letudhatók, onnantól már csak barnázás van pár napig.
A menstruációm idején most is elkezdődött a vérzés, de nem erősödik fel, marad ezen a nagyobb tisztasági betétet felemésztő erősségen.
Ez nem lenne akkora probléma, ha nem 10 napja történne már...általában gyorsabb szokott lenni az anyagcserém, fáj a méhem (nem görcsölősen) az első 2-3 napon. Ehhez képest most csak néha éreztem méhből a fenekem felé sugárzó fájdalmat, nincs hasmenésem, egyáltalán nem mutatok olyan jeleket, mint menstruáció alatt.
Tudom, hogy célszerű lenne orvoshoz menni. Először egy tesztet csinálok, mert tudja a franc, mi van velem...nagyon nehezen állt be a menstruációm rendszeressége korábban, volt, hogy 2 hetet is késett, teszt készült, következő nap pedig megjött. A családban nagyanyám és anyám is miómával küzd(ött). Mindkettejüknek negyvenes éveik végén jött ki. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de már minden megfordult a fejemben.
Kérlek titeket, ha volt már ilyen tapasztalatotok, osszátok meg velem!
Szia!
Bár nekem még nem volt ilyen, de anyukámnak volt miómája, neki nagyon erős vérzése volt akkor. Nem voltál stresszes mostanában? Védekezés nélküli együttlét esetleg? Az is lehet, hogy csak a hormonjaid borultak fel. Egy tesztet mindenképp csinálj, ha negatív és nem múlik a vérzés azért menj el nőgyógyászhoz.
Nem annyira voltam most stresszes, szerintem. Sajnos volt, hogy nem védekeztünk, ezért is szeretnék tesztet készíteni.
Szoktam borotválkozni, de ez miért befolyásolná a hormonjaim?
A Rossmann Facelle diskret-je. "Hygiene slipeinlagen" ultra mini plus, 1 cseppes.
Jó, ez anyum inkontinencia betétje. Kétszer akkora, mint én, nem vizeletvisszatartási problémák miatt használja. Bár édes mindegy most ez.
2#
Hát azt biztos nem borotválja. :'D
De valóban befolyásolhatná a kiömlő vér mennyiségét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!