Mennyire baj ha fiatal nő létemre nagyon szeretek tömény alkoholos italokat inni?
Már alkoholista vagy, bocs.
Sokat gondolsz arra, jó lenne inni, ergo függő lettél, csak még nem elégíted ki a függőséged.
Korán kezdted anyukám 😂
Nem baj, jól tetted. Én is szeretek bódulni bár most nem ihatok, vissza kell fognom magam.
Már alkoholista vagy.
Hogy mennyire baj, ezt csak te tudhatod.
Nekem már rengeteget elmond, hogy egyáltalán ide kiírtad, én nagy bajnak látom, de a te életed.
Ha nem befolyásolja a munkádat, életedet, kapcsolataidat, jut a pia mellett minden más szükségesre, felőlem úgy teszed tönkre az életedet, ahogy akarod. Nekem nem baj.
Mennyire baj? Nagyon. Gondolom, alig várod azt a két napot, amikor ihatsz, az a hét fénypontja. Igaza van az előzőnek. Sajnos nem sokáig fogod tudni így kordában tartani a szenvedélyedet, vagy csak óriási erőfeszítés árán. Szerintem teljesen meg kellene tartóztatni magadat az alkoholtól, mert baj lesz. Innen lehet tudni: " sokat gondolok arra, hogy jó lenne inni." Ez már a függőség jele, ha a gondolataid az alkohol körül forognak.
Még valami: a nők sokkal kevésbé bírják a tömény szeszt, mint a férfiak. Hamarabb kikészül a májuk, ne csináld!
Na így nem lehet leszokni.
Még egyszer leiszom magam aztán majd utána, ezt még elszívom aztán majd utána, ezt még belövöm stb.
Vagy most lerakod, vagy csúnyán fogalmazva a májzsugor elvisz. Ha szükséges, kérj segítséget, nem vagy egyedül.
Nyolcas, a legtöbb fiatal nem alkoholista, és az, hogy néha iszik, teljesen oké.
Sok fiatal iszik bulikban, ez tény, én is ittam, mondjuk havi egy, max kétszer, de nem azért jártunk bulizni, hogy piálhassunk.
A kérdező nem fogja "kinőn a heppjét". A kérdező alkoholista.
Sajnos úgy van, ahogy a 9-es írja.
Az alkoholizmust nem lehet kinőni, itt pedig már arról van szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!