Nemi herpeszem van?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel ereztem hogy valami nincs alul rendben megneztem rakerestem es nagyon is hasonlit a herpeszre,de csak 1 db van belole,a tunetek teljesen megegyeznek,2 eves koromban volt utoljara torokban,azota soha 1 parom van mar 2 eve neki sehol semmi tunet az eszrevetel elott 4 nappal szeretkeztunk,furodtem elotte utana.ma megyek a nogyogyaszati ambulanciara,es felek hogy lekezeloek lesznek velem,mennyi ido alatt fog elmulni?
Es mit fognak ra adni?
ma 07:14
1/1 anonim válasza:
nőgyógyászati vizsgálaton fogják tudni pontosan megmondani hogy ténylegesen mi a bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!