Herpeszem van az orvos szerint viszont szerintem teljesen félre diagnosztizált. Ötletek?
Kb 2 hete egy kis seb lett a kisajkaim között, a csiklóm alatt, nem volt vele különösebben probléma, ráfogtam hogy biciklizek, amiatt van, majd csak elmúlik, amúgy se látszott semmi.
Azóta a kis seb rémesen fáj (pisilésnél konkrétan mindig el tudnék ájulni), mintha már nem is seb lenne, hanem konkrétan nem lenne rendesen bőr a kisajkaim közt.
Kijöttek apró pattanás szerű csomóim is, amik nem különösen fájnak, de megijedtem ahogy megéreztem őket.
Voltam nőgyógyásznál, ő azt mondta hogy herpesz, de láttam rajta hogy bizonytalan, felhívta a főorvost is, az interneten nézelődött és gyógyszert is onnan írt, egy szájra tervezett kencét kaptam.
Lényeg, hogy hatalmas fájdalmaim vannak, pisilés után végképp. Betadinos kúpot és krémet használok a herpeszkrém mellé, meg lapátolom magamba a fájdalomcsillapítót, plusz egy felsőlégúti fertőzés miatt antibiotikumot is szedek.
Kérdések: Mit gondoltok? Valakinek volt már hasonló problémája? Milyen vény nélkül kapható brutál fájdalomcsillapítót ajánlotok ilyen fajta fájdalomra?
Hát herpeszem sajnos nekem is volt 😢
Majd meghaltam én is 😪
Mondjuk nekem a legelején nagyon viszketett, majd ezután bedagad, égett stb. Engem tényleg félrekezeltek, szimpla hüvelygyulladásra kaptam gyógyszert meg kupot. Miután ez nem hatott semmit 3 nap alatt, elmentem a sürgősségire (de ekkor már csak vízben tudtam pisilni, ott is sírva!!!!), és ott derült ki, hogy herpesz.. de akkor már hólyagok is voltak, de nyilván mozogni nem bírtam, nem hogy nézegetni magam otthon.... Erre én 800as telvirant kaptam, napi 3x (brutál ára van 😪), de kb. a 5. napon már éreztem, hogy jobb.
Nekem aztán adhattak volna kupot, mert egy tükör nem fért volna fel á, úgy be voltam dagadva, bögtem a fájdalomtól....
22n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!