Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most kezdtem el Altforalle...

Most kezdtem el Altforalle nevű fogamzásgátlót szedni, ma veszem be a 14.-ket.menstruacio elso napjan kezdtem el szedni es 7 napi rendes vérzés utan meg mostanaig(+7nap)meg mindig verzek egy picit. Masfajta mint a rendes de ez normalis? megijedtem

Figyelt kérdés

ma 08:58
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Nem, ez nem normális. Először el kéne olvasni a betegtájékoztatót, hogy mit ír ilyen esetekben.

Ha úgy látod necces, akkor érdemes orvossal konzultálni. Ha mást nem, hát felhivni a nőgyógyászati ügyeletet. Ott már az asszisztens is jó eséllyel használható javaslatot tud adni. Csak mindegy mit csinálsz, az itteni "szakértők" tanácsait komoly fenntartásokkal kellene kezelni. Sajnos a hormon tartalmú készítmények elég bonyolult és törékeny rendszert manipulálnak. Ehhez képest nyakra-főre irogatnak ki kortikoszteroidokat és fogamzásgátlókat. Utóbbit sokszor azért, hogy az majd rendbe teszi a menstruációs. Spojler: nem, nem teszi rendben, csak elfedi a bajt. Nem oki kezelés. Ráadásul nem hogy rendbe nem teszi, a kétkomponensűek szedés mellett konkrétan NINCS menstruáció, mert az csak megvonásos vérzés.

ma 13:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Az első 3 levél alatt lehet köztes vérzés. Ez igazából normális. Más kérdés hogy vajon mennyire egészséges...
ma 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!