Egy hónapja szültem kb 2-2,5 hétig vérezgettem utána csak "barnázgattam" viszont most egy pár napja nyűgösebb a babám is cicizik de nem úgy mint szokott és most reggelre mintha megjött volna lehet?
Figyelt kérdés
kinek mikor jött meg először a mensije?ma 09:11
1/7 anonim válasza:
Azt hittem, az a kérdés, hogy "egy hónapja szültem kb 2-2,5 hétig" XD
2/7 anonim válasza:
Lehet még gyermekágyas vérzés. Nekem volt olyan, hogy szinte csak barna jött, olyan is, hogy nem jött semmi, aztán megint jött egy kisebb adag vér, ez tartott 5 hétig. Aztán fokozatosan el is múlt.
Görcsölsz is?
3/7 A kérdező kommentje:
Minimálisan hol "jobb" hol "rosszabb" lehet hogy ez még az utója a tisztulásnak?
ma 18:10
4/7 anonim válasza:
Lehetséges. Ahogy írtam nálam is így volt. Mikor már azt hittem elmúlt, megint jött egy kisebb adag. Nekem a menstruációm 3 hónap múlva jött meg.
5/7 anonim válasza:
Nekem 5-6 hétig tartott a gyermekágyi vérzés, viszont nekem sokáig élénk piros volt és talán csak az utolsó 1-2 hétben váltott barnára. Az első gyerekemnél szülés után 7 hónappal jött meg előszőr, a másodiknàl 9 hónapra rá. (Mind a kettőt szoptattam, bár ez elvileg nem mérvadó.)
6/7 A kérdező kommentje:
Igen a szoptatás miatt nem számítottam ra en sem, viszont napkozben nem verezgettem inkabb hajnalban/delelott most estere kezd “gorcsolgetni” a hasam megint
ma 21:39
7/7 anonim válasza:
Lehet meg fog jönni, de ez nem okoz nagy galibát. Maximum lehet 1-2 napig nem fog tetszeni a babádnak, lehet másabb lesz a tej, de egyből helyre fog állni. Első fiamat 18 hónapos koráig szoptattam így. A kisebbik(1 éves lesz) még most is cicizik, de ő sokkal jobb evő, szóval nála előbb el fogom hagyni a szoptatást. Meg a kifeszítés stb. amikről írtál azok lehetnek attól is ha fáj a hasa. Az első fiam brutál hasfájós volt, na ő csinált ilyeneket. A második nem annyira, mert akkor màr tudtam, hogy mit tudok adni neki rá hogy ne szenvedjünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!