Valaki : kérdése:
Ilyenről hallottatok már vagy volt ilyen?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam nődokinál, majdnem dobtam egy hátast. Tele mindkét petefészkem cisztával.
Ami érdekes, hogy semmi pcos tünetem nincs. 28-30 napos, tűpontos menstruáció, érzem a peteéréseimet, amit igazolt is az lh teszt többször.
Nincs szőrösödés, most még ez előtt adtam a fejem fogyókúrára, 2 hét alatt ledobtam 3 kilót simán.
Ilyen van?
ma 07:28
1/3 anonim válasza:
Nekem volt, el is mentem másik orvoshoz, mert rögtön fogamzasgatlot is akart irni en meg nem hittem el h fel év alatt tünet nélkül ez így lehetséges. Elmentem máshoz, kiderült h full kamu volt az egész… :)
2/3 anonim válasza:
Kérj másodvéleményt szerintem is.
Az is lehet, hogy nálad PCO van inkább, nem pedig PCOS.
3/3 A kérdező kommentje:
1-es
Nekem egy éve még nem volt semmi az uh-n…
ma 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!