Nem múló hüvelyi fertőzés, de a tenyésztés negatív. Mit csináljak?
Már másodszorra járok így. Minden tünet megvan, folyás, égő viszkető érzés, kezelnek gombára és baktériumra is, nem múlik, elmegyek tenyésztésre, ami valamiért mindig negatív (én arra tippelek, hogy mindig akkor került sor rá, amikor éppen nem volt már folyásom, csak viszketés). Az első helyen elküldtek, hogy menjek innen, nem segítenek, nincs semmi bajom, a második hely már magán volt és csak annyit mondott, hogy vény nélküli hüvelyflóra helyreállítót használjak.
Mit tudnék még tenni? Mindig elmúlik egy két napra aztán visszajön nagyon erősen.
Érdemes a belflórát is támogatni, mert ha az felborul az a hüvelyflórára is hatással van.
Ha vidéki vagy, de van lehetőséged feljönni Budapesre, akkor a Semmelweis bőrklinikáját tudom javasolni.
Fogamzásgátlót nem szedsz? Az is tud ilyeneket okozni.
Köszi :)
Nem szedek, 9 hónapja hagytam abba
Nem mindent tenyésztenek ki ilyenkor, csak ami a legnagyobb %-kal lehet probléma, de van 100 másik baci vagy gomba, ami okozhatja. Szóval sokszor ilyenkor csak annyi van, hogy "há' ez van".
Ahogy mondja a másik komment, támogasd a bélflórát, esetleg egy candida diéta sem árt. Ha van bármilyen intim mosakodód, akkor azt hagyd abba és sima vizet/szappant használj és azt se belül. A bugyijaidat főzd ki.
Ezek mind extrém dolgok, de mivel azt mondod, hogy nem múlik, ilyenekkel próbálkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!