Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy érjem el, hogy tenyésztés...

Hogy érjem el, hogy tenyésztést is csináljanak?

Figyelt kérdés

üdv.

Azt hiszem gombás a makkom. (megesik az ilyen, a nem tisztálkodós kommenteket hanyagoljuk :) )

Nem a páromtól kaptam el, vhonnan összeszedtem.

A bőrgyógyászaton csak rámondják ránézésre hogy ez gomba kenjem krémmel. Csak hogy a krém nem használ.

Tenyésztéssel megállapítható lenne, hogy pontosan mi is ez. De valamiért ezt nem akarják...

Trógerségnek érzem követelni, hogy márpedig ezt csinálják. (kellőképp utána olvastam)

Elvégre ő a doktor.

Szerintetek???

2012. nov. 28. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Követeld! Ha nem megy akkor jöhet a boríték. Ez egy ilyen ország.
2012. nov. 28. 23:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Hali!

Nézd! Tavaly nekem fájt a jobb herém, és két dokinál is jártam vele. A második sokkal alaposabb volt, mégsem jött rá, mi bajom, pedig a prosztatát is megvizsgálta. Erre én feldobtam a hereultrahangot, amire ő azt kérdezte viszont:

"-- Önt az megnyugtatná?",... amire én:

"-- Nagyobb valószínűséggel, mintha nem csinálnánk meg!"

Szóval keress egy másik dokit, aki kellően alapos, és ha ő sem csináltatná meg, akkor meg nyisd ki a szád, és MERJ szólni neki, hogy TE EZT SZERETNÉD!

Néma gyereknek anyja sem érti a szavát, azonban ha nem állsz ki magadért, MÁS NEM TESZI MEG HELYETTED! :-o

Ha nem lépsz fel erélyesebben, nem is fogod tudni elérni, amit akarsz, ezért hallgass rám, keress egy másik, normálisabb és alaposabb BŐR-ÉS NEMIBETEG-GONDOZÓ SZAKORVOS dokit, aki majd kenetet is vesz, ha pedig nem, akkor LÉGY ERÉLYESEBB! Jogod van hozzá!

Üdv: EE

2012. dec. 4. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!