Szerintetek mi lehet a baj, ha már nagyon el vagyok keseredve?
2 éve van az, hogy folyamatosan wc-re kell mennem, akár napi 50-szer is. Plusz menstruáción kívül vízszerű lötty ömlik belőlem, nagyon durván. Legtöbbször barnás is, de múltkor nagyon megijedtem mert fekete volt, gondolom alvadt vér (menstruáción kívül, az rendszeres), addig nincsenek is ezek, a pisilést leszámítva, de az is enyhébb, utána újra kezdődik.
2-szer szedtem antibiotikumot, megvettem ezeket a marha drága kúpokat, amiket javasoltak, de semmit nem ért egyik sem. Az a gond, hogy a szüleim nagyon prűdek, hiába múltam el 18, nem értik meg, ahogy az sem fogják fel, hogy nem csak nemibetegség miatt lehet ez, nem kell kicsinálni, hogy ri..nc vagyok, illetve soha nem feküdtem le senkivel a szigorú szüleim miatt. Bár szerintem ez nem függ össze, hogy valaki beteg legyen, a menstruáció se kért engedélyt, hiába tiltották volna.
Nagyon félek, hogy valami komolyabb baj lehet, pláne, hogy nem múlik el, most így éljek örökké, aludni se lehet normálisan. Anyám féléknek ezt hiába magyarázza meg bárki, kb. 40 éves koromig bezárna.
Vérvétel, ultrahang stb. nem történt. Egyébként titokban sem tudom megoldani, beülne velem orvoshoz is.
Elmehetsz egyedül is orvoshoz. Nem kell róla anyádnak beszámolni. Max még a háziorvos tud segíteni, hogy adjon beutalót oda, ahova kell.
Nőgyógyászat, urológus beutaló nélkül igénybe vehető
Buszhoz vagyok kötve, ha később jövök, patália, plusz hogy ha valami beavatkozás kellene netalántán, azt sem tudom eltitkolni.
Ja és ha nem akkor megyek valahova, akkor "honnan lenne barátnőd, lesni mész valakit, majd apád elvisz".
Nem biztos, hogy akarom, hogy anyám beüljön velem, bejelentse apámnak stb.
Megkérek valakit falazzon, aki normális, sajnos nem érti meg anyukám.
Egyébként arra is kíváncsi lennék, hogy ki mire gondol, volt-e hasonló, mert voltam orvosnál korábban, de nem javult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!