Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet barna folyás?...

Mitől lehet barna folyás? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tegnap este kezdődött. Fürdésnél vettem észre hogy van egy kevés barna folyásom, nagyon kevés friss, piros vérrel benne. Aztán utána, illetve ma egész nap nem volt semmi, normális átlátszó folyásom volt egész nap. Most este megint barna folyásom van, de friss, piros vért már egyáltalán nem láttam benne.

November 20.án múlt el az előző menstruációm, elvileg december 20.a körül kéne megint megjönnie, plusz minusz 1-2 nap.

Illetve mostanában az iskola miatt eléggé stresszes vagyok, sok dolgozatot írunk, és ez miatt sokszor vagyok stresszes. Esetleg ez is közrejátszat ebben? Lehetséges hogy a stressz miatt egy kicsit elcsúszott a ciklusom, és esetleg most van az ovulációm és az okozza ezt? Mert azt olvastam hogy ovuláció okozhat pár napos barna folyást.

17/L

dec. 12. 20:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!