Miért van manapság sokkal több krónikus női problémas nő,mint annak idején?
Pedig akkor nem voltak spéci gombaölők, antibakteriális krémek, mégis sokkal kevesebb nőnek volt ilyen baja. Ez miért van?
+Más is érezte már ilyen fertozeseknel hogy minél tovább kezelte, annál rosszabb lett?
Nekem egész fiatal lány koromban, az jó rég volt - már szűzen is - újra és újra gombás fertőzésem volt. Nyáron a strand miatt, aztán a tampon miatt.
Nem tudom milyen korszakra érted, hgoy nem voltak spéci készítmények, mert én a hetvenes években születtem és mire ilyen problémám lett, már de, volt minden.
Régen is ugyanúgy volt, csak kevesebb platformon lehetett a gondjaid megosztani és megoldást találni rá.
Meg azért valljuk be, régebben kevésbé foglalkoztak a női gondokkal.
Ismerjük a mondást sajnos.
“Nőügyekkel nem foglalkozom” - na, nagyjából ilyen volt a dolgokhoz való hozzáállás akkoriban. (valahol még most is)
Szerintem egy csomó bajt a nők saját maguknak idézne elő, akár akaratukon kívül is. A sok hormonális fogamzásgátlónak rengeteg mellékhatása van, amivel az orvosnál kötnek ki. Az életmód is sokat változott, lazább kapcsolatok, több partner, stb. Jóléti eredetű nyavalyák - étkezés, sok cukor, wellness, szauna, stb.
Plusz, ahogy a 2-es írja, nem volt hol megosztani mindezt.
Régen (40-50 éve) mindez nem volt. El is bírta az állami ellátás az egészet, magánorvosok tömege nélkül. Valamint, néha úgy érzem, szinte divat lett orvoshoz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!