Az a problémám, hogy folymatosan szedülök, bizonytalan a mozgásom már hetek óta. Volt forgó szédülésem is napokon át, de az már elmúlt szerencsére. Azt mondjàk a stressz okozhatja. Ti hogyan győztétek le a krónikus stresszt?
Szia! Hogy vagy azóta?
Nekem 7 hete tart a szédülésem. Átalakította az egész életem - a munka, a szociális élet, és minden más megváltozott.
Betaserc gyógyszerrel kezdtek kezelni, nem segített. Az utóbbi 1 hétben Arlevert gyógyszert szedek, ezzel a szédülésem javult, de nem lett teljesen olyan a közérzetem, mint előtte. Egy hete antibiotikumot is szedek, ma adtak egy újabbat, mivel arcüreggyuladást találtak nálam az SBO- n. Minden héten voltam valamilyen sürgősségin, ambulancián, kórházban, ügyeleten ebben a hónapban, és már nagyon elegem van.
Koponya ct, labor, ekg, nyaki gerinc röntgen, neurológia negatív. A belső fül problémájával, a belső fül kristályainak elmozdulásával magyarázta a háziorvos a szédülésemet.
Szia! Talán kicsit javultam,de még mindig érzem, hogy szédelgek, ha kelek fel az àgyból vagy ha lefekszem rögtön jön a forgó szédülés. Hetek óta nem aludtam fekve.
Nekem is nagyon àtalakított mindent, egyik héten dolgozom, másikon táppénz... folyton vizsgálatokra jàrok, minden negatív...
A fül-orr-gégészeten engem kétszer küldtek el a kristàlyos diagnózissal, hogy majd elmúlik, de nekem is több, mint egy hónapja tart már.
De nyilván az lehet a baj, mert mostanában hallok a fülemben ràgàskor fura hangokat és cseng is a fülem. Csak nem tudom, hogy kezeljem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!