Üdv!38 éves vagyok.Betadine kúp okozott másnak is
vérzést? Orvos javasolta ,kedden este feltettem ,nem
csípett de másnap délután jött a halvány vér, azonnal
hívtam az orvost,mondta semmi baj.Viszont mára menszim
lett . Holnap doki
Figyelt kérdés
#beatdine kúp vélemények#betadine kúp vérzés
dec. 5. 22:09
1/8 anonim válasza:
Gondolom akkor a kérdésedből kiindulva, hogy nem kellett volna, hogy menszid legyen?
Amúgy meg betadinos a kúp tehát vöröses lesz a váladék, ami kijön. Én most vagyok a doboz végén, nem a kedvenc kúpom, de nem volt nagyon rossz tapasztalatom vele.
dec. 5. 23:05
2/8 A kérdező kommentje:
Igen ,előbb jött .10.én kellenne ,Okt 9 én mentem az ügyeletre bent is fogtak petefészektályogom volt .11én azonnal műtöttek ketten, ki kellett venni az egyik petefészkem vezetőkkel együtt, hála isten a szövettan jó lett. csecsemő főnyi nagyságú cisztám volt amiben sűrű gennyes váladék volt. 35 klion és rocephin infúziót kaptam 9.étől 17 ig.Megmentették az életem.Voltam is most kontrollon pénteken és kedden minden oké volt.Kedden tettem fel ezt a kúpot 11 körül .Ma elmegyek sztk-ba nézzen rám valaki.Este már jobban fájt
dec. 6. 07:37
3/8 anonim válasza:
10-én kellene. Nem "kellene". Egy ciklus sem pontosan 30 napos :D, sőt, ilyen alacsony súllyal hogy lenne már menzeszed?
42 kilónál nem lehetsz több.
dec. 6. 11:43
4/8 anonim válasza:
Én lehet, hogy nem tudok olvasni, de hol mondott bármit is a kérdező a súlyáról? Neked honnan jött, hogy 42 kilós a kérdező mégis?
Kérdező: hogy ment az SZTK-ban? Ha ilyen kórtörténeted van akkor mindenképpen menj el megvizsgáltatni magad, bizti, ami bizti.
dec. 6. 17:20
5/8 A kérdező kommentje:
Bárcsak 42 kiló lennék :)))szerintem Kliont olvastad kilónak. Voltam az sztk-ban. Sima Menszi, megvizsgált egy doktornő ,uh nem volt. A Betadine és a vérzés elvileg egy véletlen egybeesés .Mondták változó lesz ,hol erős hol gyengébb...Meg jöhet előbb is, később is ,nagyon nagy műtét volt és még friss is.
dec. 6. 17:42
6/8 anonim válasza:
Neee! Bsszus, "35 KILÓN" - ezt olvastam klion helyett. Jézusom, ne haragudj. :(
dec. 6. 20:09
7/8 anonim válasza:
De 4x elolvastam és 4x olvastam kilót, ezért nem is értettem, egyáltalán hogy lehet menzeszed. Pfffú :(
Tényleg sajnálom :) - amúgy azért a vitatható stílusú hozzászólásom, mert a barátnőm majdnem meghalt anorexiában, és ő tényleg 38 kiló volt csak.
dec. 6. 20:11
8/8 A kérdező kommentje:
Semmi gond :) Tudtam , hogy félre olvastad :))) Juj szegény barátnőd :( Remélem jól van , durva basszus :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!