Nem vártkor 1 nap késéssel rózsazsin/ piros valtakozva? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Elso nap roszaszin folyas es piros mensi keveredett, fajdalom nelkul es nem ugy mint szokott. Mellem se volt megduzzadva. Masodik nap mar tobb jott joval es normalis piros, de meg mindig kevesebb mennyisegre mint szokott. Most tartok harmadik napnál és a mai megint nagyon kevés. Ez baba vagy nem baba?dec. 5. 11:51
2/8 anonim válasza:
Tehát megvan a menstruációd. Mitől lennél terhes?
Ellenben ha szétidegeskeded magad a semmin, az befolyásolja a ciklust.
3/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert ha most az első napot nem számolom mert szinte semmi nem jött, alig valami rozsaszin meg piros. Tegnap (masodik napon) volt jobb, de azert kevesebb mint szokott lenni. Ma (harmadik napon) meg szinten csak akkor jon piros ha mosdoba elmegyek
dec. 5. 13:41
4/8 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy terhesség esetén nincs menstruáció?! Mivel megjött, a kérdésed értelmetlen.
6/8 A kérdező kommentje:
De kicsi lehet terhesseg elejen
dec. 5. 14:04
7/8 anonim válasza:
Nem, terhesség elején sincs vérzés! Figyi, értem, hogy babát akarsz, de ne menj át kattantba. Menstruálsz, tehát nem vagy terhes.
8/8 A kérdező kommentje:
Most hánytam, és mensikor 3 napból csak 1 nap jött normálisan vér, másik két nap nem jött semmi. Inkább tesztelek majd egyet
dec. 5. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!