Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rozsaszin-piros pecseteles...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rozsaszin-piros pecseteles mire utalhat mensi helyett? SOS

Figyelt kérdés

1-én kellett volna megjönnie, nem volt most mint szokásosan szokott lenni mellduzzadás, viszont 2 nappal a mensim előtt olyan szinten görcsöltem, hogy azthittem megjött. Barátommal nem volt aktus. (Petting, közös fürdés illetve ujjazás is volt de figyeltünk arra hogy nehogy előváladékos legyen az ujja.) el nem tudom képzelni hogy egy ujjazástól most terhes lennék, ugy hogy figyeltünk arra hogy nehogy olyan legyen az ujja. Ma 3-án nagyon sokat görcsölt a hasam, közepesen erősen, viszont nekem alapból olyan erősen szokott görcsölni mensi első napján hogy már hányok a fájdalomtól. Ma rozsaszin folyas szeruseg es piros mensi szeruseg valtogatta egymast, de csak csoppok, illetve nagyon kevés, mai napi kb annyi mennyiségre mint alapból az utsó mensi napomon szokott lenni, illetve csak akkor jött piros vagy rozsaszin amikor wcre mentem. Én nagyon parás vagyok, egyből már a terhességre gondolok. Kérlek tudnátok segíteni, hogy mi lehet ez? Nagyon parázok, mert tini vagyok és az első az lenne hogy anyámék kitennének itthonról. Pedig direkt elkerültük az aktust hogy véletlenül se lehessek terhes erre meg ez történik… kérlek segítsetek, kétségbe vagyok esve

Lassan 18/L

dec. 3. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Tolj egy terhességi tesztet. Párszáz forint.

Ne itt keresd a megoldást...

dec. 3. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nem dugtatok akkor nem vagy terhes ennyike. A ciklusod rakoncátlankodását meg legalább 50 különböző dolog okozhatja.
dec. 4. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!