Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Télen miért tűnnek el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Télen miért tűnnek el a lányok az útakról és miért növekszik meg a piros oldal hirdetőinek száma? Mi lehet a fagyos valóság?

Figyelt kérdés

nov. 9. 13:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Meg is válaszoltak magadnak, hidegben elfogynak az útszéli virágok
nov. 9. 13:48
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
Próbálj miniben vagy forró naciban órákon keresztűl sétálni az út mellett, és majd rájössz!
nov. 9. 13:50
 3/20 anonim ***** válasza:
93%

Vajon?

Ennek a kérdésnek mi értelme van?

nov. 9. 14:01
 4/20 anonim ***** válasza:
14%
Nincsenek se többen se kevesebben. nem szoktam látni útszélieket a rosszlányokon többet mint általában.
nov. 9. 15:35
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Mert télen túl meleg van és nem bírnak a forróságban kint állni.
nov. 9. 15:50
 6/20 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom miért látod ugy, hogy eltünnek? Többet szoktam látni Decemberben mint nyáron. (Mondjuk nem egy szál bugyiban.)
nov. 9. 18:51
 7/20 anonim ***** válasza:
73%
#6 pedig az a szexy amikor abban vannak!! :D :D
nov. 9. 19:38
 8/20 A kérdező kommentje:

#4 Budapesten a szokásos 720-760-ról felugrott 840-850-re, de igazad van ez valószínűleg kevesebb mint előtte :D

Bárcsak tőlem kérnéd az éves fizetésemelésed, bármekkora "emelést" megadnák ;)

nov. 9. 23:38
 9/20 anonim ***** válasza:
28%
És meg tudod mutatni ezek közül melyikek stricheltek az út szélén nyáron, ha már ilyen okosnak érzed magad?
nov. 9. 23:44
 10/20 A kérdező kommentje:
ez már az okos szintnek számít? jaj te szegény... hát vannak sejtéseim, de szerintem mindenkinek aki egy nagyon kicsit is ku_vapecér... idővel majd te is belejössz vagy nem :D
nov. 9. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!