A táskában a köztes időszakban is illik lennie tisztasági betétnek?
Figyelt kérdés
Ciklust illetően köztes időszakban vagyok,s 1-2 hete eseménytelen napjaim voltak.
Aztán ma valahogy minden itt a suliban ér el. Reggeli szünetben hasmenés jellegű széklet, most meg folyás.. végül vécépapírt raktam a bugyimba tisztasági helyett.
16L
tegnap 10:47
2/11 anonim válasza:
“Illik” vagy nem “illik” fura megfogalmazás ide, de igen, nálam van mindig 1-2 tisztasági meg rendes betét is. Elfér a táskában
4/11 A kérdező kommentje:
Értem. Nálam picit azon is múlik anyum ad-e vagy nem ad, nincs még önálló keresetem.
tegnap 11:18
5/11 anonim válasza:
Tisztaságira nincs szükségem, az nincs nálam, de pl tampon betét és 2-3 gumióvszer mindig.
Nem szedhetek fogibogyót, szóval jó, hogyha van nálam egy vész esetére (tartós párkapcsolatban élek). Nem mintha a buszon esnénk egymásnak, de jártunk már úgy kisvárosban, hogy nem volt koton :D Ja, egyféle, az meg úgy csípett mint az isten. Azóta mindig van nálam.
6/11 anonim válasza:
Alap, hogy van nálunk. Tisztasági betétet mindig hordani kellene eleve.
7/11 anonim válasza:
Nem kell eleve hordani tisztasági betétet.
8/11 anonim válasza:
Anyud mit nem ad ? Óvszert ? Akkor nevelje fel az unokáját.
9/11 anonim válasza:
Igen. Bármikor megjöhet a vártnál korábban, akár stressztől is, sose tudhatod mikor jön jól. De akárcsak meg is feledkezhetsz róla, hogy holnap megjön, és akkor nem maradsz hoppon.
10/11 anonim válasza:
Óvszer nem. Normális ember nem szexel összevissza, mint a kutya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!