A táskában a köztes időszakban is illik lennie tisztasági betétnek?
Figyelt kérdés
Ciklust illetően köztes időszakban vagyok,s 1-2 hete eseménytelen napjaim voltak.
Aztán ma valahogy minden itt a suliban ér el. Reggeli szünetben hasmenés jellegű széklet, most meg folyás.. végül vécépapírt raktam a bugyimba tisztasági helyett.
16L
tegnap 10:47
11/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező, a mobiltelefont a suliidőben Magyarországon le kell adni. Merrefelé élsz , hogy 11 előtt Te ilyen hosszú kérdést kiírtál 16 évesen? Erdélyben nincs ilyen, mondjuk, meg nem minden iskola tartja be. Egészen biztosan lány vagy?
12/13 anonim válasza:
11 es vagyok ne pontozzál le, mert szavamra mondom, jelentem a kérdést, ha felhúzol, meg ugyanennek a személynek a tavaly novemberi kérdését is, ha kicsit eszetek van, rájöttök, mi van, írjatok neki privátot és mindenki döntse el!
13/13 anonim válasza:
És nincs semmi probléma - csak aki hitelesen akarja tudni, mi van, ne hallgasson a kommentekre, az írjon neki privátot és akkor majd eldönti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!