2 hete vérzek, kellemetlen szag, mitől lehet?
Sziasztok!
Életemben nem jártam így, nagyon kellemetlen, de ami jobban aggaszt, hogy valami gond van.
Szóval szeptemberbig tök normálisan megjött időre ahogy szokott, 30-32 nap, általában 5-6 napot tart.
Októberben viszont nem jött meg, kimaradt, gondoltam várok még, hátha megjön, de nem így lett, gondolkodtam teszten is, de végül pont akkor megjött,2 hét késéssel. Első 2-3 nap enyhébb volt a megszokottnál, majd azután kb 4. 5.napon erősebben mint szokott, vérdarabkákkal, sokáig is tartott kb 10 napig, el is múlt, majd most már 5.napja megint vérzek, nem nagyon de látványos....és kellemetlen illatok jönnek onnan.
Van már időpontom nőgyógyászhoz, de kíváncsi vagyok mitől lehet, érdemes ilyenkor hüvelyirrigátort használni vagy az csak ront a helyzeten?
Kedden megyek nőgyógyászhoz, így is megvizsgál, ha vérzik?
Ne haragudjatok a buta kérdésért, nem voltam még ilyen helyzetben, és aggaszt, hogy valami komoly bajom lehet. Tavaly volt egy mellműtétem daganat miatt, hálistennek időben észrevettem, azóta parázok mindentől is.
Köszi a segítséget.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!