Kellemetlen szag menstruáció után mitől lehet?
Figyelt kérdés
Pár hónapja lettem figyelmes rá hogy menstruáció után 4-5 napig kellemetlen hüvelyszag jelentkezik, pedig imtinmosakodót is használok és folyton tisztasági betétet is. Mitől lehet ez és mit lehet ellene tenni?aug. 8. 14:38
1/6 anonim válasza:
Valamiféle hüvelygyulladás lesz ez. El kell menni orvoshoz. Minek amúgy a tisztasági betét?
2/6 anonim válasza:
Nekem az intimmosakodókkal csak bajom volt.
Nem a te PHdat állítja vissza, hanem egy bizonyos PHt, ami neked nem jó. Vagyis a védőnő ilyesmit mondott. (terhesen használtam)
Ne használd egy darabig, egy próbát megér.
3/6 anonim válasza:
tisztasági betétet rendszeresen cseréled?
4/6 anonim válasza:
Tisztaságitól befülledsz, bepálik, intim mosakodó meg sok esetben többet árt, mint használ. Hagyd el a mosakodót, tisztaságit meg csak akkor használj, ha tényleg szükséges.
5/6 anonim válasza:
Semmi szükség intim mosakodóra, csak azért nyomják, mert jó biznisz, amíg veszik.
6/6 anonim válasza:
Tisztasági betétet miért használsz? Nem megoldható, hogy ne használj? Illetve melyik márkát használod belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!