Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nyaraltatok már menstruálva?

Nyaraltatok már menstruálva?

Figyelt kérdés

A nyaralás főszezon kapcsán kérdezem. Aki nem próbálkozott az "eltolással", vagy nem jött össze, vagy váratlanul jött meg a nyaralás közben, mennyiben befolyásolta a nyaralást? Mennyivel lett rosszabb tőle a nyaralása, vagy kellemetlenebb?

Mit használtatok, betétet, vagy megbékéltetek a tamponnal a nyaralás miatt?

Lényeg, a kérdés: ha már megesett, hogy a nyaralás alatt megvolt a menszesz, mennyiben befolyásolt? Mennyiben kellett módosítanod a nyaralás programjait miatta?

júl. 23. 18:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Hány éves vagy? Azért ezt ki lehet számolni, ha nincs betegséged.
júl. 23. 18:46
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Igen, idén nyaraltam úgy. Egyedül annyiban volt kényelmetlen, hogy 2 óránként kellett wc-re mászkálnok tampont cserélni. A programokat nem befolyásolta, hiszen a vizes programokat megoldottam tamponnal, a többit pedig nem érintette. Szerencsére nem vagyok rosszul ilyenkor, illetve nincsenek hangulatingadozasaim a menzesztől így ténylegesen tudtam élvezni a nyaralást
júl. 23. 18:47
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

megint a fétises?

Minden nő/lány menstruált már egy utazás/nyaralás alatt. pontosan tudjuk kinek ez mekkora gondot okoz és hogyan oldja azt meg

júl. 23. 18:47
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

#1 nekem például évek óta napra pontosan jön meg mindig azonban nyáron akár egy hetet is csúszik valamelyik irányba így nyáron pont nem tudom kiszámolni

#2 voltam

júl. 23. 18:48
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nem pontos, 22 és 28 nap között jön meg. Nyaraltam már menstruációval és mi el nekem az első két nap nagyon erős a vérzésem plusz görcsöl a hasam is, hát az úgy nem volt túl jó.
júl. 23. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Intim kehely.
júl. 24. 07:26
 7/13 anonim ***** válasza:
67%

Csak gyerekként. 3 nővel egy családban meg nyilván a felnőttek szabadságolásához igazodtunk.

Rossz volt, macera, kellemetlenség.

Nagykamasz korom óta én tervezem, azóta a nehéz napokon nem megyek sehova nemhogy nyaralni. Munkában is akkorra próbálom a pihenőnapokat kérni. Mindenhol azt hallottam hogy a menstruáció nem betegség (tornatanárok, televíziós reklámok), meg másnak nem okoz gondot, ezért próbáltam ugyanúgy csinálni mindent, csak közben nagyon szenvedtem, fájdalmaim voltak, hányingerem, remegtem, hánytam.

Egyébként egészséges vagyok nőgyógyászatilag, szóval ez "normális" elvileg. Azóta hogy igenis egy tervezhető betegségként tartom számon sokkal jobb minden. Készülök az első napra pihenéssel, fekvéssel, nyugalommal, alvással, gyógyszerrel. Sokkal jobb így az életem.

júl. 24. 08:10
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

Semmi különösebb nehézséget nem okoz, meg miért kellene tologatni? :D

Viszek fájdalomcsillapítót, tampont, szükség esetére betétet és ennyi. Az első nap a szr, de hogyha fix programunk van pl Rómában, akkor így jártam, és kibírom, amúgy meg a szálláson pihenek.

júl. 24. 11:53
 9/13 anonim ***** válasza:
46%
Kétóránként tampont cserélni - ja, persze :D
júl. 24. 12:01
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 igen, mivel ezeken a napokon végig vízben voltam és nagyon megszívta magát
júl. 24. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!