Nyaraltatok már menstruálva?
A nyaralás főszezon kapcsán kérdezem. Aki nem próbálkozott az "eltolással", vagy nem jött össze, vagy váratlanul jött meg a nyaralás közben, mennyiben befolyásolta a nyaralást? Mennyivel lett rosszabb tőle a nyaralása, vagy kellemetlenebb?
Mit használtatok, betétet, vagy megbékéltetek a tamponnal a nyaralás miatt?
Lényeg, a kérdés: ha már megesett, hogy a nyaralás alatt megvolt a menszesz, mennyiben befolyásolt? Mennyiben kellett módosítanod a nyaralás programjait miatta?
megint a fétises?
Minden nő/lány menstruált már egy utazás/nyaralás alatt. pontosan tudjuk kinek ez mekkora gondot okoz és hogyan oldja azt meg
#1 nekem például évek óta napra pontosan jön meg mindig azonban nyáron akár egy hetet is csúszik valamelyik irányba így nyáron pont nem tudom kiszámolni
#2 voltam
Csak gyerekként. 3 nővel egy családban meg nyilván a felnőttek szabadságolásához igazodtunk.
Rossz volt, macera, kellemetlenség.
Nagykamasz korom óta én tervezem, azóta a nehéz napokon nem megyek sehova nemhogy nyaralni. Munkában is akkorra próbálom a pihenőnapokat kérni. Mindenhol azt hallottam hogy a menstruáció nem betegség (tornatanárok, televíziós reklámok), meg másnak nem okoz gondot, ezért próbáltam ugyanúgy csinálni mindent, csak közben nagyon szenvedtem, fájdalmaim voltak, hányingerem, remegtem, hánytam.
Egyébként egészséges vagyok nőgyógyászatilag, szóval ez "normális" elvileg. Azóta hogy igenis egy tervezhető betegségként tartom számon sokkal jobb minden. Készülök az első napra pihenéssel, fekvéssel, nyugalommal, alvással, gyógyszerrel. Sokkal jobb így az életem.
Semmi különösebb nehézséget nem okoz, meg miért kellene tologatni? :D
Viszek fájdalomcsillapítót, tampont, szükség esetére betétet és ennyi. Az első nap a szr, de hogyha fix programunk van pl Rómában, akkor így jártam, és kibírom, amúgy meg a szálláson pihenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!