Nyaraltatok már menstruálva?
Figyelt kérdés
A nyaralás főszezon kapcsán kérdezem. Aki nem próbálkozott az "eltolással", vagy nem jött össze, vagy váratlanul jött meg a nyaralás közben, mennyiben befolyásolta a nyaralást? Mennyivel lett rosszabb tőle a nyaralása, vagy kellemetlenebb?
Mit használtatok, betétet, vagy megbékéltetek a tamponnal a nyaralás miatt?
Lényeg, a kérdés: ha már megesett, hogy a nyaralás alatt megvolt a menszesz, mennyiben befolyásolt? Mennyiben kellett módosítanod a nyaralás programjait miatta?
júl. 23. 18:42
11/13 anonim válasza:
10-es ha megszívta, akkor nem jól van felrakva.
9-es igen nem 2 óránként, de max. 3 óránként kellene. Nyilván van az helyzet mikor nem sikerül.
12/13 anonim válasza:
nyaraltam már úgy többször is. csakis betétet használok, ezért nem tudtam fürdeni. rossz volt, de azért csak kibírtam valahogy. sokszor csináltunk más programot, pl kirándultunk.
13/13 anonim válasza:
6 éve kifogom hogy nyaraláskor megjön,úgyhogy persze nyaraltam. Extratampon fel,aztán kész. Szerencsére nem vagyok hasfájos,hisztis,semmilyen. Csak kellemetlen hogy figyelni kell,nehogy a zsinór kilatsszon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!