Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pisilés előtt vagy után...

Pisilés előtt vagy után cseréltek tampont?

Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 13:27
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
87%

egyértelmű.: kivesz,pisi,betesz.

amúgy is ha rögtön cserélsz,még ha nem is ott van benn,azért valamennyire megszivja magát. és ugy nem sok értelme van.

2009. jan. 8. 14:35
 12/22 anonim válasza:
75%
a saját pisink nem fertőző... :D
2009. jan. 8. 14:37
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
Saját pisi nemhogy nem fertőző, de nagyszüleimtől (is, meg máshonnan is) hallottam, hogy öreg népi gyógymód :-) Viccesen hangzik, de aki már élt vele, azt mondja, bevált. :-)
2009. jan. 8. 14:47
 14/22 anonim ***** válasza:
53%
ha 1 órába 3x kell pisilned,3x cserélsz tampont?
2009. jan. 8. 14:47
 15/22 anonim ***** válasza:
92%
Tudom, hogy csak azért pontoztátok le a pisis kiegészítésemet, mert nem a kérdésre válasz, de ha esetleg nem is hiszitek el, kérdezzétek csak meg az öregeket, akár egészségügyist is, engem fognak megerősíteni. :-)
2009. jan. 8. 19:22
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
ha feltétlenül kell a tamponcsere, akkor kivesz, pisi, betesz. de ha nem kell cserélnem, akkor csak félrehuzom a szálat, és pisilek
2009. jan. 9. 17:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A kivesz-pisi-törlés-betesz rendszer végeredménye ugyanaz, mint a pisi-töröl-kivesz-betesz.

És így.

Mire eljutok a wc-re, már nem lehet sokat lacafacázni.

2009. jan. 15. 15:07
 18/22 anonim ***** válasza:
58%
Hát én félek hogy pisi közben megindul a vér ha nincs bent semmi, ugyhogy én pisi-törlés-kivesz-betesz.
2009. szept. 4. 22:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Az emberi vizelet fertőtlenít. Régen is ezt használták. Sztem mindegy mikor cserélik. Érzés kérdése. Én pisilés előtt, aztán félrehúzóm és csá.:) Mert nekem így kényelmes. És amúgyis! Ha pisilsz, és aztán teszed be, tutira pisis is lesz a kezed. Én azt meg nem szeretem.
2010. jan. 23. 13:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Kivesz-pisi-betesz. De persze nem minden pisiésnél csak ha épp kell. De ha éppen nagy wc-zek akkor tuti kiveszem előtte mert olyan fura érzésem van hogy kinyomódik belőlem és beesik a wc-be:D (Az mért baj ha pisilés közben kifolyna a vér??-ez csak úgy felmerült bennem.)
2010. márc. 24. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!