Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pisilés előtt vagy után...

Pisilés előtt vagy után cseréltek tampont?

Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 13:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%
szerintem evidens: előtte kiveszem, utána beteszem (persze már másikat)
2009. jan. 8. 13:48
 2/22 anonim ***** válasza:
74%
igen, előtte kiveszem, és utána beteszem én is
2009. jan. 8. 13:51
 3/22 anonim ***** válasza:
72%
Én pisilés előtt cserélem ki, mert nem mindig van lehetőségem mosakodni, és hiába pisilés után megtörlöm, akkor is parázok, hogy bejut a tamponnal valami és galibát okoz.
2009. jan. 8. 13:56
 4/22 anonim ***** válasza:
87%
én is úgy csinálom, ahogy az előttem szólók :D
2009. jan. 8. 13:56
 5/22 A kérdező kommentje:

most ez meglepett, h azt írtátok, h kiveszitek, pisiltek, újat raktok be. ha már kiveszitek mért nem raktok újat rögtön?

én először kicserélem, utána pisilek

2009. jan. 8. 14:02
 6/22 anonim ***** válasza:
48%
Minden pisilésnél cseréltek? Nem értem.
2009. jan. 8. 14:17
 7/22 anonim ***** válasza:
87%
Én nem tamponozok, de valószínűleg én is úgy csinálnám, hogy kiveszem, pisilek, jól megtörlöm (ha nincs más, mindig van papírzsepi), és utána új. Ennek van egy egyszerű oka, miért lehet erre jobban ráállni. Konkrétan az, hogy ha úgy adódik, hogy sürgős, akkor a vizelet nem tartja vissza magát, jön :-)
2009. jan. 8. 14:25
 8/22 A kérdező kommentje:

ez olyan mintha ugyanabból a lyukból jönne mind2.

és nem cserélünk minden pisinél, de néha kell.

ja és aki pisi után teszi fel, nem fél h vmi fertőzése lesz? illetve amíg pisil, addig szabadon van a hüvely, és ha megindul a vér?

2009. jan. 8. 14:28
 9/22 anonim ***** válasza:
68%
Én előtte, pont hogy ne kapjak fertőzést, meg nem szeretném ha pisi közben vér is folyna. :)
2009. jan. 8. 14:31
 10/22 anonim ***** válasza:
80%
Nem hinném,hogy ennek különösebben van jelentősége. Illetve nektek még sohasem kellett annyira pisilni, hogy a tampont tutira nem tudtátok volna kihúzni előtte úgy hogy ne csurranjon? Mert én sokszor vagyok így, és egyébként nem kötöm össze a tamponcserét a pisiléssel. Például elmegyek a melóhelyen ebéd előtt pisilni, mert már nem bírom hazáig, és ebéd után pedig még otthon cserélek... na akkor mi van? Nem gondolnám, hogy ha pisilés után rakunk újat, akkor valami fertőzés jut föl... az anélkül is feljutna, ha lenne minek feljutnia... és ezek szerint fertőző a pisi? Egyébként érdekes kérdés, de nem gondolnám hogy erre szabály van, hogy csakis úgy lehet, mert különben ez meg ez lesz. De azért kíváncsi vagyok a többiek válaszára is :-)
2009. jan. 8. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!