Lányok! Ha huszonévesen váratlanul abbamarad a menstruációm,akkor azt hogyan és milyen módszerrel lehet még helyrehozni ?
A leleteim rendben vannak,azonban egy picit magasabb volt a CA125 szintem és emiatt endometriózisra gyanakodnak,de nincs menstruációm.
Nagyon sokat stresszelek emiatt,mert ez nem normális ilyen fiatalon.
2es: Pont ezért nem értem. Hormon vizsgálaton az ösztrogén szintem volt brutál alacsony ,de mondták,hogy az attól függ,hogy mikor nézik.
Meg van egy petefészek cisztám is
Teljesen bele vagyok már betegedve ebbe.
Attól félek,hogy semmilyen kezelés nincs rá és valóban leállt a petefészek működése. (és eltávolításra kerül az egyik petefészek)
1es: lehetséges
Mindig mondják,hogy engedjem el a gyerek témát is,mert kb 0 esély van rá
Nagyon szeretnék sajátot de tudom,hogy muszáj elengednem ,mert lehetetlen kb
Most már csak amiatt aggódom,hogy ez ne legyen rosszabb.
FSH: 5.8 mU/mL
LH: 5.9 mU/mL
Úgy tudom, hogyha közel van egymáshoz a 2 érték az még jó!
Igen, ez rendben van. Csak az alacsony ösztrogénszinttel meglepő kombináció.Ez alapján a korai menopausa nem túl valószínű. Egy AMH mérés esetleg indokolt lehet, de azt csak magánlaborban tudod megcsináltatni.
Ha az nem alacsony, akkor oké.
Ha nem korai menopausa áll a háttérben, akkor általában reverzibilis a dolog. Lehet, hogy lesznek gondok a teherbeeséssel, de arra tudnak gyógyszert adni, hogy legyen ovuláció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!