A betegjogok közül az emberi méltósághoz való jogban van az, hogy a beteg ellátása során szeméremérzetére tekintettel ruházata csak a szükséges időre és szakmailag indokolt mértékben távolítható el. Ennek értelmében az orvosnak kötelessége elfogadni, ha nem akarsz a teljes vizsgálat alatt tetőtől talpig meztelen lenni.
nov. 16. 18:00
2/12 Ypszilon1980 válasza:
Így egyik orvos sem fog tudni megvizsgálni, bár nem tudom milyen panasszal mentél oda.
nov. 16. 18:15
3/12 anonim válasza:
Az also es a felsotest egyszerrr SOHA nem fedetlen. Mellvizsgalat kizarolag azutan van, hogy visszavetted a ruhaidat alul.
nov. 16. 18:43
4/12 anonim válasza:
Szerintem jelentsd, nehogy még több nővel megcsinálja ezt, akik esetleg nem mernek nemet mondani.
nov. 16. 21:16
5/12 anonim válasza:
Sok a bunkó.. nekem mondta a póló maradhat
Szépen fogalmazva, vagyis ezt nem lehet szépen
Még félig kutatott bennem de már pólón keresztül a mellemre markolt
"Nem érzel benne csomót?"
Meg se engedte mondjak bármit is, meg se akarta nézni rendesen hogy oké akkor felhajtom a pólót.. kihajtott s kész.
nov. 17. 01:37
6/12 anonim válasza:
Gyanakszom, hogy esetleg a nőgyógyászos perverz, de nem lényeg.
2: Az 1-es és a 3-as jól írja. Elvégzi az altesti vizsgálatot, a beteg visszaöltözik, utána jöhet a mell. Szükségtelen egyszerre alul és felül is meztelenkedni.
nov. 17. 08:57
7/12 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam h ez nem oké, ezért is jöttem el
Csak utána meg szarul éreztem magam, h vajon én vagyok-e a tudatlan...
Azt mondta amúgy h ne húzzam az időt, sokan vannak.
nov. 17. 14:58
8/12 anonim válasza:
Régen ez talán megszokott volt, sorban álltak nekivetkőzve a nők, hogy az orvosnak ne kelljen erre várni. Feltételezem, hogy valóban csak az időhatékonyság vezérli és egy korosabb orvosról lehet szó, akiben ezek a régi beidegződések megmaradtak. Nem gondolom, hogy feltétlenül ügyet kell ebből csinálni, de ha kényelmetlen, akkor igenis szólj érte, mert jogod van hozzá!
nov. 17. 15:06
9/12 anonim válasza:
Neked kell érezni meddig mehet el, mi fér bele.
nov. 17. 21:34
10/12 anonim válasza:
Most elképzeltem, hogy a páciens nem nyitja ki a száját a fogorvosnál - a betegjogokra hivatkozva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.