Lányok ti nem vagytok szėgyenlősök, ha pasi a nőgyógyászotok, ės lekell előtte vetkőznötök meztelenre?
Nem. Orvos. Lát másik 100-at aznap.
Én is kórházban dolgozom, ha bárki férfi levetkőzik előttem, én se úgy nézek rá hogy pasi, mert otthon vár az uram, engem az érdekel :D
Illetve, tekintve hogy 12 órás műszak alatt se enni, se pisilni se tudunk eljárni, az épp teendő dolgok mellett egy falat kenyérre gondolok épp :)
Én az vagyok a nőgyógyász előtt. De teljesen meztelenre nem kell levetkőzni. Csak alulról, és az is kb 5 perc. Évente egyszer ki lehet bírni. De mivel már ezer ilyet látott életében szerintem nem pont én érdeklem.
23N
Nem, nem érdekel. Úgy vagyok vele, hogy ez a munkája, segít nekem, és azért kell ezt csinálnunk.
Úgyhogy pont letojom.
Nem kell előtte meztelenre levetkőzni. Miért kellene? Nardágot, bugyit kell levenni.
Egyáltalán nem vagyok előtte szégyenlős. Egy szál pólóban, alul-semmiben tök természetesen el tudok vele beszélgetni arról, hogy mi van a gyerekkel az iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!