Ilyet még nem hallottam. Nem mennék oda többet, valami nem stimmel.
2020. febr. 24. 16:24
2/17 anonim válasza:
Szólnia kellet volna, hogy először alulról felöltözik.
2020. febr. 24. 16:26
3/17 anonim válasza:
Nekem is vizsgálta már a mellemet. Nem kellett levetkőzni, csak felhúzni a felsőt. Sőt, alul se kell levetkőzni, csak a bugyit, harisnyát levenni a szoknya, ruha alól. Én nem vetkőztem volna le és nem mennék oda többet.
2020. febr. 24. 16:34
4/17 anonim válasza:
Tőlem megkérdezte az orvos előtte hogy szeretnék e mell vizsgálatot is, de csak mert épp panaszkodtam neki hogy itt is van egy csomó, a mammografiara meg 2 hónap mulvara kaptam idopontot. Először megvizsgált lent, feloltoztem, majd fent is uhval "átment" rajta.
És egyébként nőgyógyásznak nem is munkaköre a mell vizsgálata, tehát ez is önkéntes alapon ment.
Én panaszt tennék, tok pucéran.. Hát nekem is fura. Ne menjetek oda vissza
2020. febr. 24. 16:34
5/17 anonim válasza:
"És egyébként nőgyógyásznak nem is munkaköre a mell vizsgálata, tehát ez is önkéntes alapon ment."
Ez nem igaz. De a kérdés is úgy kamu, ahogyan van.
2020. febr. 24. 17:24
6/17 anonim válasza:
Nekem is eléggé kamuszagú a történet.
Ha viszont mégis igaz, ahhoz a nőgyógyászhoz többé a lábamat be nem tenném.
2020. febr. 24. 17:30
7/17 anonim válasza:
4: de, a nőgyógyásznak feladata a mell tapintásos vizsgálata is! Csak a legtöbb nem foglalkozik vele.
2020. febr. 24. 17:38
8/17 anonim válasza:
1 jó hírnévben levő doki mondta,hogy néha a betegek indokolatlannak tartják ha az orvos,teljesen levetkőzteti őket .Nagyon sok esetben az orvos olyat lát meg a testen,amiről még a beteg nem is tudhat.Amikor a beteg észreveszi,a probléma már nagyon előre haladott állapotban van .
2020. febr. 24. 18:14
9/17 anonim válasza:
Apropó mell vizsgálata, még anno zsenge kis medikus koromban volt vala nőgyógyászat gyakorlat, ott adta ki feladatba nekem a kedves (?) kolléga, hogy akkor a kedves beteg emlőjét, ha már itt vagyok gyakszin meg is vizsgálhatnám. Beteg bent várakozott a paraván mögött... én meg készségesen beleegyeztem. Nos a "betegről" kiderült, hogy egy 10/10-es, 18 éves, lángoló vötös hajú csajszi, hatalmas igen formás, dús keblekkel. Nos a vizsgálat közben nehéz lett volna megmondani, hogy az én arcom, a lány arca, vagy a lány haja közül melyik a legvörösebb... :-D Sajnos volt barátja. :-(
2020. febr. 24. 18:16
10/17 anonim válasza:
Vicces, de ilyen nincs. Egyébként elég buta a bnőd, hogy megtette. Mindenre nemet mondhat, ami neki nem tetszik.
#9. Egy orvos nem lóg itt. Ne az álmaidról mesélj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!