10-es köszi, hogy megmondod, hol lóghatok. :-D Egyébként egész sok orvos lóg az oldalon és sok orvostanhallgató is. Orvosból én beszélgettem már itt kutatóval, nőgyógyásszal, radiológussal többek között. Én háziorvos szakorvosjelölt vagyok.
2020. febr. 24. 20:08
12/17 anonim válasza:
#11! Már a felfogásod sem azt tükrözi, hogy orvos leszel. Ugyanis nem írtam olyat,hogy megmondanám,hol lóghatsz. Viszont, ha itt sok orvos lenne, akkor lennének valamire való válaszok,mert itt szinte minden kérdésre az a válasz,fordulj orvoshoz. Na, ehhez nagy tudás kell!😃
2020. febr. 25. 08:10
13/17 anonim válasza:
Nos tudod, ha bemész egy rendelőbe ott ha jó az orvos akkor előbb-utóbb megvizsgál. Távvizsgálni pedig nem tudunk. Szóval a fordulj orvoshoz kommentek teljesen jók.
2020. febr. 25. 08:48
14/17 anonim válasza:
Amúgy szerintem sincsenek orvosok a gykn, nekik ilyenekre nincs idejük (?), örülnek ha élnek egy egy műszak után.
Mondjuk, én párom is orvos (belgyógyász), néha szoktam neki kérdéseket olvasni innen, de csak mosolyog rajtuk és a tipik "ha baja van miért nem jelentkezik a háziorvosnál" a válasza, sose mélyed bele a témába.
Persze, van amikor másnap még bent is elmeséli mit olvasok itt és együtt röhögnek hogy mennyire nincs életem hogy itt töltöm az időm 😒
2020. febr. 25. 10:39
15/17 anonim válasza:
Utolsó, és nekem miért is kellene elhinnem, hogy neked van egy belgyógyász párod?
2020. febr. 25. 10:45
16/17 anonim válasza:
Miért kell állandóan vitatkozni parttalanul ?
Ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnátok, inkább beleköttök egymásba.
Hol láttátok ezt, hol tanultátok ezt, és miért kell ezt követni ?
Semmi értelme nincsen.
Amúgy meg tényleg, én sem mennék vissza oda.
Pontosan nem tudom, hogyan történtek a dolgok, de ha a bnődnek sem tetszett a helyzet, akkor nem kell erőltetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!