Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire egészséges otthoni...

Szaloncukor67 kérdése:

Mennyire egészséges otthoni ilyen “melltartókat” hordani?

Figyelt kérdés
Annyit kell tudni rólam, hogy nagyok a melleim 80/D és szeretem ha otthon is legyen ami tartsa a cicim ezért alvásnál is szoktam hordani. Csak nem tudom hogy ez mennyire tesz jót a ciciknek. Igazábol azt akarom elkerülni hogy ne lógjon.

nov. 13. 16:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

És mi van, ha megereszkedik kicsit? Én férfi vagyok és totál nem érdekel.

Olyanok rinyálnak ezen, akik még életükben nem láttak nőt.

Jó, nyilván ne legyen egy térdig érő üres zsák az egész, de ha nem csinálsz idióta éheztetős fogyókúrákat, akkor nem lesz vele semmi baj.

Nyugodtan használd a melltartókat, amiket írtál. Kényelmes legyen, tartson kicsit és jó legyen az anyaga, ennyi.

nov. 13. 20:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Btw: a pamut jobb, de azt nehéz találni.
nov. 13. 20:02
 13/13 anonim ***** válasza:

100-as E / F kosaras melltartót hordok NAPPAL. Szóval nem nevezném kicsinek a melleim, de eszembe sem jutna éjszakára IS melltartót hordani.

Ha szoros a melltartó, nem igazán tesz jót sem a vér-, sem a nyirok keringésnek. A gravitáció ellen nem tudsz mit tenni, legfeljebb mellizom erősítő gyakorlatot.

nov. 13. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!