13 éves vagyok és férfi és gyúrok (otthoni gépekkel) azt mondják a barátaim hogy ilyen idős korban nem egészséges gyúrni! Igazuk van?
13 évesen nagyon nagy fééérfii lehetsz... (bocsi:D)
látszik, hogy még kicsi vagy, mert oktalankodsz(még1x bocsi:D) Alap, hogy a "gyúrástól" nő a testsúlyod. Aztán nehogy hanyagold ám emiatt a Gyúrást, te Férfi!
Hát általában 15-16éves kortól ajánlott a gyúrás de szerintem még az is korai mivel még fejlődik a tested, növésben vagy amit a nehéz súlyokkal való eddzés gátolhat! Úgyhogy szerintem még bőven ráérsz!!!!
A testsúlyodról meg annyit, hogy mivel izmosodtál és az izomnak is van súlya, így biztos hogy a testsúlyod is attól nőtt meg...:)
most mit szóljátok le? azért mert aztírta h férfi? hát nem is nő, b@sszátok meg. primitív hülyék vagytok, h ilyenért beleköttök.
amúgy attól függ h milyen otthoni gépeid vannak. kézi súlyzók, vagy vmi hasgép, ezek nem vészesek, nyugodtan lehet őket használni. haviszont már komolyabb géopeid vannak otthon, akkor lehet télleg nemmindegyik hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!