Miért ennyire büdös a menstruációm?
Figyelt kérdés
Eddig sem volt rózsa illatú, de most különösen budos. KB olyan mint a sz*r meg az izzadtságszag keveréke. És nem csak akkor érzem amikor épp WC n vagyok. Ma pl amikor leguggoltam cipőt kötni, akkoris éreztem. Átüt a bűz a ruhán. Ennek mi oka lehet?nov. 10. 17:56
1/8 anonim válasza:
Cserélsz elég gyakran betétet?
Azt pár óránként cserélni kell, különben valóban bebüdösödik.
És nem árt főleg olyankor gyakran tisztálkodni. (Minimum naponta 1, de akár 2x is.)
2/8 anonim válasza:
Felborult hüvelyflóra, fertőzés is lehet az oka.
3/8 anonim válasza:
Mert ha betétet használsz, az egy gusztustalan műanyag valami, keveredve a p*naszaggal, izzadtsággal, hát... gyönyörű. Plusz az alsóneműd, ruháid anyaga is extrán számít ilyenkor.
4/8 A kérdező kommentje:
Cserélem gyakran. Meg ilyenkor használok nedves wcpapirt is. Ami még érdekes, hogy amikor bő vérzés van, akkor csak azt a sima vérszagot érzem, amikor enyhül a vérzés az a budos.
nov. 10. 18:28
5/8 anonim válasza:
Próbáld ki a menstruációs bugyit. Annál nincs ilyen szag. Betétnél én is majd elhánytam magam...
6/8 anonim válasza:
Bakteriális fertőzés, hüvelygomba, STI-k
8/8 anonim válasza:
#7 amire te gondolsz az csak a rákot mutatja ki. Semmi mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!