Mi a fene baja van a menstruációmnak? Többi lent
Szóval, 16 éves lány vagyok és későn érőként kb. másfél éve jött meg először. Eleinte csak kevés vér volt, meg sok barnázás, meg rendszeres volt, minden hónapban kb. egy hétig tartott. Viszont mostanában már többet vérzek, és szinte nem akar elállni. Ezt úgy értem, hogy egy hónapban akár 5-ször is van vérzésem, 1-2 napos kihagyásokkal. Elég zavaró, jó lenne, ha nem véreznék folyamatosan... Fájni nem szokott fájni. És szűz is vagyok.
Normális ez, másnál is ilyen volt mielőtt beállt, vagy menjek orvoshoz?
Mindenképpen orvos! Szólj anyukádnak, hogy vigyel el nőgyógyászhoz és endokrinológushoz. Mindkettő szükséges.
Kitartást kívánok!
Kitartást? Ennyire súlyos lenne a helyzetem? 😭😂
Köszönöm a válaszokat amúgy!
Sajnos ez a vérezgetés nem normális ebben a korban sem. Én is egy jó endokrinológust javaslok. Ha fogamzásgátló tablettát ajánlanának akkor azt semmiképp se kezdd el szedni hanem keress másik orvost. Sok doki sajnos lusta rendesen kivizsgálni a problémát. Ezért inkább felírják a fogamzásgátló tablettát ami csak elnyomja a tüneteket de semmit nem oldanak meg... A te életedben ez csak rosszabbítaná a hekyzetet. Ne hagyd magad!
28N
Egyetértek #13-mal. Velem is ezt csinálták anno a 90-es években és sajnos sehova se vezetett!
Ha ma újrakezdhetném, azt ENDOKRINOLÓGUSt ki nem hagynám!
50/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!