Ha az első menstruációm nem fáj, akkor a többi sem fog? Vagy ez még változik?
Figyelt kérdés
2018. júl. 9. 18:31
1/8 anonim válasza:
Változhat még. Valakinek sose volt kellemetlen valakinek első pillanattól kezdve fájt a hasa valakinek meg változó. Ha akarsz írj és beszélünk a menstruációról, ha valamit nem tudsz.
2/8 anonim válasza:
Változó. Nekem az első öt egyáltalán nem fájt. Nemrég pedig endometriózissal diagnosztizáltak, majd bele pusztulok a fájdalomba.
De reméljük, hogy neked nem így lesz.:)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Most van az első, és csak az első nap görcsölt, de csak kicsit. Így remélem, nem fog válzozni.
2018. júl. 9. 19:32
4/8 anonim válasza:
Nekem szinte minden alakalommal változó. Volt, hogy meg se éreztem, valamikor meg fel se bírtam kelni.. :'D
5/8 anonim válasza:
Azért annyira ne reménykedj ebben, hogy nem fog változni, de persze házha :) Ez folyton változik. Nekem sem fájt az elején, aztán fokozatosan egyre inkább fájt, voltak elég kemény éveim, most utóbbi időkbe megint alig érzem. Szóval erre sajnos nem lehet alapozni.
6/8 anonim válasza:
Dehogynem fog.
Míg szűz voltam, tök kibírható volt, nulla görccsel, aztán azóta meg tudok veszni, úgy fáj sokszor :(
7/8 anonim válasza:
Nekem meg pont fordítva, mint a 6-osnak. :D Nekem addig fájt rettenetesen amíg szűz voltam és azóta, főleg ha rendszeresebben élek nemi életet, akkor meg sokkal kevésbé fáj. Nyilván a hormonok is befolyásolják a dolgot.
8/8 GreenDay Fangirl válasza:
Nekem az első 2 egyáltalán nem fájt. A 3.-tól kezdődtek a bajok. Mostmár megérzem 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!