Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a fene baja van a menstruác...

Mi a fene baja van a menstruációmnak? Többi lent

Figyelt kérdés

Szóval, 16 éves lány vagyok és későn érőként kb. másfél éve jött meg először. Eleinte csak kevés vér volt, meg sok barnázás, meg rendszeres volt, minden hónapban kb. egy hétig tartott. Viszont mostanában már többet vérzek, és szinte nem akar elállni. Ezt úgy értem, hogy egy hónapban akár 5-ször is van vérzésem, 1-2 napos kihagyásokkal. Elég zavaró, jó lenne, ha nem véreznék folyamatosan... Fájni nem szokott fájni. És szűz is vagyok.

Normális ez, másnál is ilyen volt mielőtt beállt, vagy menjek orvoshoz?

nov. 10. 13:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2%
Oltás
nov. 10. 13:52
 2/14 A kérdező kommentje:

mármint? úgy gondolod hogy oltás miatt ilyen??

nov. 10. 13:59
 3/14 anonim ***** válasza:
7%
Igen az oltottaknak megváltozik a menzesze!
nov. 10. 14:00
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Súlyhiány, stressz, fizikai túlterhelés tud ilyet csinálni. Ha azokat rendbe tetted, vagy nem is volt, akkor irány a nőgyógyász.
nov. 10. 14:00
 5/14 A kérdező kommentje:
#4 Sajnos az első kettő az van de genetika miatt vagyok sovány, eleget eszek meg minden különben.
nov. 10. 14:05
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Szólj anyádnak, vigyen el orvoshoz, ez hormonális probléma lesz, amit egy jó endokrinológus-nőgyogyász tud rendbetenni.
nov. 10. 14:29
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
Érdemes orvoshoz menned.
nov. 10. 14:46
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
Mindenképp orvos!
nov. 10. 15:44
 9/14 anonim ***** válasza:
72%

Az 1-es/3-as ostoba lény, hülyeségeket ír, ne foglalkozz vele.

Mindenképpen menj el orvoshoz, ez ugyanis nem normális így, meg kell kerestetni az okot és kezelni.

nov. 10. 15:50
 10/14 anonim ***** válasza:
76%

Ez hülyeség, hogy az oltottaknak megváltozik a menzesze. Ki mondta ezt neked #1, 3? Vagy a tied megváltozott? Mert az enyém egyáltalán nem.

UH-n megnézi a nőgyógyász, hogy van-e vmilyen elváltozás, meg hormonprofilt csináltat az endokrinológus és kiderül

nov. 10. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!