Mi a fene baja van a menstruációmnak? Többi lent
Szóval, 16 éves lány vagyok és későn érőként kb. másfél éve jött meg először. Eleinte csak kevés vér volt, meg sok barnázás, meg rendszeres volt, minden hónapban kb. egy hétig tartott. Viszont mostanában már többet vérzek, és szinte nem akar elállni. Ezt úgy értem, hogy egy hónapban akár 5-ször is van vérzésem, 1-2 napos kihagyásokkal. Elég zavaró, jó lenne, ha nem véreznék folyamatosan... Fájni nem szokott fájni. És szűz is vagyok.
Normális ez, másnál is ilyen volt mielőtt beállt, vagy menjek orvoshoz?
mármint? úgy gondolod hogy oltás miatt ilyen??
Az 1-es/3-as ostoba lény, hülyeségeket ír, ne foglalkozz vele.
Mindenképpen menj el orvoshoz, ez ugyanis nem normális így, meg kell kerestetni az okot és kezelni.
Ez hülyeség, hogy az oltottaknak megváltozik a menzesze. Ki mondta ezt neked #1, 3? Vagy a tied megváltozott? Mert az enyém egyáltalán nem.
UH-n megnézi a nőgyógyász, hogy van-e vmilyen elváltozás, meg hormonprofilt csináltat az endokrinológus és kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!